New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

Szolgáltatások

  /  Szolgáltatások

“Ügyfeleink mellett az első lépéstől a következő változásig.”

Cégre szabott rövid és hosszú távú segítséget nyújtunk számos, a munkahelyek esetében felmerülő változás vagy fenntartás kezelésében.

WE KNOW

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a munkahelyének lépést kell tartania ezen változásokkal. A Steelcase módszertan alapján a Blue Business Interior teljeskörű tanácsadást és felmérést biztosít, hogy munkahelye képes legyen alkalmazkodni ezen változásokhoz. Csapatunk összeköti az ügyfeleket a Steelcase kiterjedt munkahelyi kutatásával, hogy segítsen nekik a szervezeti és munkavállalói siker elérésében.

WE CREATE

A Steelcase kutatások alapján megértjük, hogyan változott a munka és hogyan változnak a munkavállalók, és mindez hogyan változtatta meg a munkahelyet. Termékeinkkel + szolgáltatásainkkal + tapasztalatunkkal segítséget tudunk nyújtani a fenntartható és együttműködő munkahely létrehozásában.
Arról van szó, hogy megértsük az Ön, a munkavállalók és a cég működésének igényeit, felfedezzük a lehetőségeket, alkalmazzuk a megfelelő termékeket, és biztosítsuk szállításukat, szerelésüket és karbantartásukat.

WE CARE

Ügyfeleink elégedettsége nagyon fontos számunkra, ezért együttműködéseink során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az átadást követően is segítségükre legyünk. Célunk, hogy az új munkakörnyezet minél hamarabb a benne dolgozók számára otthonos legyen.

WE ARE

A Blue Business Interior az Ön partnere és komplett irodai megoldásokat biztosító szolgáltatója. Készen állunk, hogy egy projekt teljes időtartama alatt Önnel együtt erős és elszánt csapatot alkotva, egyedülálló, cégére és annak működésére kialakított hatékony munkakörnyezetet hozzunk létre. Megbízható partnerei leszünk, minden esetben a legmagasabb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal látjuk el, a határidők betartásával!