New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

Rólunk

  /  Rólunk
blue_2019_shape_line

A Blue Business Interior az Ön partnere és komplett irodai megoldásokat biztosító szolgáltatója. Készen állunk, hogy egy projekt teljes időtartama alatt Önnel együtt erős és elszánt csapatot alkotva, egyedülálló, cégére és annak működésére kialakított hatékony munkakörnyezetet hozzunk létre.

Megbízható partnerei leszünk, minden esetben a legmagasabb minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal látjuk el, a határidők betartásával!

Workplace matters because people matter

Workplace matters because people matter

Blue számokban

m2 feletti kialaktott irodatér, ami nagyobb a Vatikán területénél.
munkaállomást installáltunk, ami meghaladja Veszprém lakosságának számát.
év tapasztalat
dollárt invesztáció a módszertanunkat megalapozó Steelcase kutatásokba.

Blue Business Interior

1991
március 3

1991

A Steelcase irodabútorgyár megnyitja Budapesten képviseleti irodáját
1999
március 3

1999

A 100%-ig magyar tulajonú Blue Business Interior Kft. alapítása a képviseleti iroda helyett, a “Think Global, Act Local” filozófiája szerint.
2002
március 3

2000-2002

Beveztjük a Blue márkát, és bővítjük tevékenységi körünket.
2003
március 3

2003

Európában elsőként megkapjuk a “Steelcase akkreditált kereskedő” minősítést.
2005
március 3

2004-2005

További fejlesztésként bevezetjük a CRM rendszert és az irodatér-tervezéssel kapcsolatos tevékenységeket.
2006
március 3

2006-2007

Belső vállalati felmérések és fejlesztések megvalósítása.
2008
március 3

2008-2009

A világgazdasági válság idején is bővítjük a szolgáltatásainkat, a szervezeti átrendeződésre és az “előre menekülésre” helyezve a hangsúlyt.
2010
március 3

2010-2011

Értéknövelt szolgáltatásainkat bővítjük, pl. teljeskörű projektmenedzsmenttel.
2012
március 3

2012-2014

Módszertani fejlesztések kerülnek beveztésre.
2015
március 3

2015

Szolgáltatásaink további bővítése prémium minőségű bútorok kínálatával.
2016
március 3

2016

Kollégáink számát bővítjük, bevezetjük az új Blue 3.0 workflow-t, és ebben az évben megduplázzuk a bevételünket.
2019
június 3

2019

Az új arculat és weboldal bevezetése.
Nagy büszkeséggel tölt el Bennünket hogy immáron 18 éve mint magyar vállalkozás, töretlenül jelen vagyunk az irodatér kialakítási piacon. Az évek során számos megmérettetéssel, kihívással találkoztunk, amik megoldása erősítette cégünket. Sikereink kulcsa a kollégáimmal közösen kialakított értékrendünknek megfelelve, lelkesedéssel és elhivatottsággal dolgozni azon, hogy fejlesszük önmagunkat, a BLUE-t és ügyfeleinket.  Arra törekszünk, hogy csapatunkat a jövőben is a legjobb, legfelkészültebb szakértőkkel bővítsük.
Kis Károly

ügyvezető partner

Kollegáink

Zsigmond
senior architect consultant
„Mindenki azonosulni tud a kitűzött közös és egyéni célokkal - ez a siker alapja.”
Zsolt
business development manager
„Folyamatosan bővítjük a korszerű termékek és szolgáltatások palettáját.”
Anna
sales executive
„Folyamatainkat tapasztalataink alapján folyamatosan fejlesztjük.”
Joe
CAD tervező
„Hatékony és inspiráló terek megalkotása a hivatásom évtizedek óta.”
Anikó
workplace consultant
„A legnagyobb vállalatok dolgozóit segítjük abban, hogy nemcsak hatékonyabban dolgozzanak, de jobban is érezzék magukat a munkahelyen.”
Edina
business development coordinator
„A Blue brand garancia a minőségi szolgáltatásokra.”
Judit
architect designer
„Komplex és kreatív megoldásokkal valósítjuk meg ügyfeleink elképzeléseit.”
Attila
warehouse manager
„A minőségi bútor hosszútávra a partnerünk lehet.”

Számunkra az ember a legfontosabb!

Számunkra az emberek és az értékek alapvetőek. Meggyőzödésünk, hogy a tér több, mint m2-ben számolható fizikális tér. Ugyanúgy, ahogy minden embernek fontos az otthona, mint fizikális tér ahová haza térhet úgy, minden cégnek egyre fontosabb a megfelelő irodatér kialakítása is!

Egy funkcionális és esztétikus munkahely inspirálóan tud hatni a munkavállalókra,

így bármely vállalat eredményességét is mérhető módon tudja befolyásolni. Éppen ezért fontos számunkra, hogy az emberek hogyan érzik magukat minden nap a munkahelyükön vagy ahol éppen dolgoznak, alkotnak. A munka nemcsak a teljesítményről szól, hanem az önkifejezésről, a kreativitásról is, hiszen az emberek azért szeretik a munkájukat, mert meg tudják valósítani önmagukat. A tehetségnek tér kell, inspiráció, kollaboráció, alkalmazkodókészség: a tér nem a korlát, hanem a lehetőség, amely végtelen, sokszínű és előremutató.

17-0079405-1-2

Viszont a változás nehéz és kockázatos mind az ember, mind pedig egy vállalkozás életében. Ezért a világ legnagyobb és legátfogóbb ismeretekkel rendelkező nemzetközi szakértő csapatával, a Steelcase-szel dolgozunk együtt, így képesek vagyunk a folyamatosan fejlődő és változó igényeket előre látni és kiszolgálni. Évtizedes hazai tapasztalatainknak és folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően egyedülálló rálátást és segítséget nyújtunk minden egyes ügyfelünk számára a változás kezelésében. Mellettük vagyunk és támogatjuk őket a nulladik ponttól egészen a következő változás pillanatáig.

Arra törekszünk, hogy jobbak legyünk minden nap.
Hosszú távú kapcsolatokra törekszünk, a beszállítókkal, ügyfeleinkkel és más partnereinkkel a kölcsönös tisztelet és megbecsülés alapján, egységes csapatot alkotva dolgozunk.
Ezért megteszünk mindent, hogy a megváltozott környezet a lehető legjobbat hozza ki az emberekből, így járulva hozzá ügyfeleink hosszú távú sikereihez.

Steelcase

A Steelcase vezető szerepet tölt be abban, hogy olyan építészeti, bútor- és technológiai termékeket és szolgáltatásokat kínál az egészségügy, oktatás és üzleti élet területén, amelyek célja, hogy segítse az embereket a lehetőségeik teljes elérésében.

Átfogó portfóliójukat három fő márka jellemzi mint Steelcase, Coalesse és Turnstone. Partnereikkel együtt, köztük a Blue Business Interiorrel, olyan tereket terveznek, amelyek segítik az embereket dolgozni, tanulni és gyógyítani.

A környezetvédelem kiemelt fontosággal van jelen életükben. Döntéseik és cselekedeteik révén fenntartható társadalmi, gazdasági és környezeti változásokat hajtanak végre döntéseik és cselekedeteik révén. A Steelcase-nél nem csak azt csinálják, ami hasznos, hanem ami a legjobb az emberek és a bolygó számára.

www.steelcase.com/eu-en