New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

we care

  /    /  we care

Ügyfeleink elégedettsége nagyon fontos számunkra, ezért együttműködéseink során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az átadást követően is segítségükre legyünk. Célunk, hogy az új munkakörnyezet minél hamarabb a benne dolgozók számára otthonos legyen. Szeretnénk, ha eszközeiket és tereiket megismernék és hatékonyan a mindennapi munkájuk szerves részévé válna. Hosszú távon ügyfeleink mellett vagyunk az első lépéstől a következő változásig! 

17-0079659

Kárpitozás és tisztítás

Megfelelő ütemezéssel a bútorok egy hétvége alatt megújulhatnak anélkül, hogy ez az irodai munkafolyamatokat érintené.

Arculatváltás, új belsőépítészeti koncepció vagy csupán az elhasználódott felületek renoválásának jegyében teljes mértékben (szövet/szivacsozás) felújítjuk vagy tisztítjuk a kárpitos felületeket.

Karbantartás

Képzett szerelőcsapatunk egyedi megállapodás alapján, előre meghatározott időközönként felméri a bútorok állapotát, és helyben (vagy szükség szerint  külső helyszínen) elvégzi a javításokat.

Karbantartás szolgáltatásunk igénybevételével nemcsak berendezése élettartamát növeli, hanem optimalizálja az üzemeltetési erőforrásokat és elősegíti a beruházás megtérülését.

Bizományosi értékesítés

Bizományosi szolgáltatásunk keretében felmérjük és értékesítjük lecserélt bútorait.

Az alábbiakat kínáljuk:

  • Bútorok felmérése, értékbecslése
  • Árajánlat bizományba vételre
  • Részletes, képes bútorleltár
  • Megjelenítés a webáruházban
  • Elszállítás vagy átrendezés
  • Érdeklődések fogadása, értékesítés
  • Havi elszámolás

Bútorbérlés

Ideiglenes vagy hosszú távú bútorigények kielégítésére bérleti konstrukcióban gyors megoldást biztosítunk használtbútor-állományunkból, ezzel is csökkentve a CAPEX beruházásokat.

Időszakos, hirtelen bővülés esetén, vagy amíg az új berendezés megérkezik, ellenőrzött minőségű használt és outlet bútorkészlettel állunk rendelkezésre. A bútorbérlés segít tőkét felszabadítani, költségvetési korlátokat áthidalni és megóvni hitelkeretét, így azt nagyobb profitot hozó lehetőségekhez használhatja fel.

ISMERJE MEG A LEHETŐSÉGEIT!