New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

Szerzői jogok

  /  Szerzői jogok

Szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések

A szellemi alkotásokkal kapcsolatban minden jog fenntartva. A weblapon található valamennyi szöveg, grafika, kép, logo vagy megjelölés (a weboldal tartalma) a Blue Business Interior Kft. vagy harmadik személyek szellemi alkotása, azok másolása vagy másodközlése, részenként vagy egészként történő felhasználása csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.

A weblapon közzétett cég embléma(ák) a Blue Business Interior Kft és a Steelcase Inc. védjegye(i). E védjegyek engedély nélküli felhasználása súlyosan sérti a védjegytulajdonos érekeit, és polgári- ill. büntetőjogi felelősségre vonással járhatnak.

Nem vállalunk felelősséget a weblapon található információk pontosságáért, megbízhatóságáért, illetve az információk esetleges hiányosságaiért.

A termék specifikációk a különböző jogszabályi előírások, szabványok függvényében országonként eltérőek lehetnek, így egyes termékek bizonyos országokban nem elérhetőek.

Kizárjuk a felelősséget a weblap tartalmának letöltésével kapcsolatban a felhasználónál esetlegesen felmerülő meghibásodásért, illetőleg az abból eredő kárért. Az elektronikus formában küldött üzenetek, illetve az Interneten keresztül megadott személyes adatok megsemmisülése, megváltoztatása, késedelmes megérkezése, egyéb hibája, illetve a harmadik személy oldaláról való jogosulatlan hozzáférés miatt bekövetkező károk tekintetében minden kártérítési felelősséget kizárunk.

A Steelcase forgalmazói jogilag függetlenek a Steelcase-től és semmilyen vonatkozásban nem minősülnek a Steelcase ügynökeinek.

Weblapunk tartalmazhat linkeket más weblapokhoz. E harmadik személyek által üzemeltetett weblapok tartalmáért, annak aktualitásáért, illetőleg adatkezelési gyakorlatáért felelősséget nem vállalunk.

Irányadó jog

A weblap használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételek rendelkezéseit. Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel személyes adatai gyűjtésével, felhasználásával kapcsolatban, kérjük, jelezze az

info@blue.hu e-mail címen.

A Felhasználási Feltételek módosításának jogát fenntartjuk.

A jelen Felhasználási Feltételekre a magyar jog az irányadó. Az esetleges jogviták eldöntésére – hatáskörtől függően – kizárólag a Pesti Központi Kerületi Bíróság vagy a Fővárosi Bíróság illetékes.

Utolsó frissítés időpontja: 2007. augusztus 1.