New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

Blue.hu

  /  Hírek   /  Bemutatjuk a megújult Blue-t!

Bemutatjuk a megújult Blue-t!

Nagy hírünk van! 2019 a megújulás éve a Blue életében – új logó, új szlogen, új honlap és új üzletággal bővültünk!

Mi továbbra is ugyanazok vagyunk és töretlen lelkesedéssel szeretnénk az emberek életét jobbá tenni a munkahelyükön, hogy minél hatékonyabban, egészségesebben és élvezetesebben végezhessék munkájukat. Ugyanakkor úgy gondoltuk, hogy megjelenésünkben ideje felzárkóznunk a mai igényekhez, ezért tizennyolc év után megújítottuk a cég teljes arculatát, amely új logót, új szlogent, új színeket és betűtípust tartalmaz. Az arculati frissítéshez hozzátartozott egy új weboldal létrehozása is, amely már minden szempontból illeszkedik a megújult Blue-hoz.

Hiszünk abban, hogy az új megjelenés jobban illeszkedik ahhoz, ahová Blue 1999 óta fejlődött: egy komplett irodai megoldásokat biztosítómegbízható partner, a legmagasabb minőségű termékekkel, aki egyedülálló, ügyfélre és annak szervezeti működésére kialakított hatékony munkakörnyezetet valósít meg a Steelcase nemzetközileg elismert módszertana alapján

Az új megjelenésüknél tervezési célunk az volt, hogy jobban illeszkedjen az értékeinkhez, céljainkhoz, valamint lehetőséget biztosítson a további üzletfejlesztési lehetőségeinknek. Az irodaterek ma már nem csak a bútorokról szólnak, hanem az ott dolgozó emberekről. Fő törekvésünk, hogy Ügyfeleink ne csak egy projekt alkalmával számíthassanak ránk, hanem bárminemű irodatérrel kapcsolatos probléma, változás kapcsán is. Ügyfeleink mellett szeretnénk állni, fogni a kezüket, segíteni nekik akusztikai kérdésekben, térkihasználtsági mérésekben, ideiglenes bútorbérlés, költözés, használt bútor újrahasznosítás kérdésben. A cégen belüli kis csapat egy kreatív ügynökséggel közösen azon dolgozott, hogy olyan vizuális megoldást találjon, amely professzionális, emberközpontú, előremutató és dinamikus.

blue_pattern_color_big

A Blue élete az elmúlt években meglehetősen sokat változott, új üzletággal is bővültünk, hogy még inkább ki tudjuk szolgálni partnereink igényeit. A floor by Blue kereskedelmi padlóburkolat megoldásokat kínál a legnagyobb észak-amerikai modulszőnyeg gyártó, a shaw contract magyarországi képviseletében. Kattintsatok ide és tudjatok meg többet a floor by Blue-ról!

Reméljük, hogy tetszik a Blue új megjelenése! Fedezzétek fel új honlapunkat, kövessetek minket Facebookon, Instagrammon vagy Linkedin-en és iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy megismerjétek a legújabb munkahelyi megoldásainkat!

PASSION FOR WORKLIFE