Szakmai anyagok

2018 6 legnépszerűbb podcastja

Hallgassa meg az év legnépszerűbb „360 Real Time” podcastjait!

Kezdhetünk ünnepelni, mert következik 2018 top 6 360 Real Time podcastja: hallgassa meg őket, még mielőtt beköszönt az újév!

6.

Beth Comstock: hogy éljük túl az üzleti kudarcot?

Bech Comstockkal, a GE korábbi alelnökével és marketing igazgatójával találkoztunk, aki őszintén beszélt nekünk kockázatvállalásról, a kudarc fogalmának újradefiniálásáról, és arról, miért vitte el egy alkalommal a csapatát Dél-Koreába, egy fiú-együtteseket felvonultató versenyre zsűrizni.

5.

Az öröm üzleti értéke

Richard Sheridan, a „Joy Inc.” c. könyv szerzője és a Menlo Innovations vezérigazgatója megosztotta velünk saját örömét, és elmagyarázta, cége hogyan teljesíti azt a küldetését, hogy a technológia térnyerését kihasználva megszüntesse a világon az emberi szenvedést.

4.

5 módszer arra, hogyan vegyük észre a nagyszerű ötleteket a munkahelyen

Hogy vegyük észre a nagyszerű ötleteket? David Kidder, a Bionic nevű konzultációs cég vezérigazgatója, „örök” vállalkozó arról beszél, mi az az öt módszer, amelyek alkalmazásával fel tudja térképezni, hogy a cégeknek milyen területekre kell koncentrálniuk, és miért lenne fontos, hogy a vezetők ne ragaszkodjanak mindig a saját igazukhoz.

3.

Innováció, szenvedély, kitartás: SILQ 1. rész

Arról beszélgettünk az irodai munkaszékek világában úttörőnek számító SILQ termékcsaládot megalkotó csapattal, hogyan közelítettek meg egy megoldhatatlannak látszó problémát, és hogy sikerült arra egy áttörő megoldást találniuk.

2.

Miért tiltotta be a Scrum módszer megalkotója az e-mailezést?

Dr. Jeff Sutherland, a Scrum módszer társalkotója elmagyarázta, miért olyan népszerűek az agilis és Scrum munkavégzési módszerek, miért akarja lerombolni a világ összes irodai fülkéjét, és mi az oka annak, hogy megtiltotta a munkában az e-mail használatát.

És…2018 legnépszerűbb podcastja….

1.

Adam Grant: Hogyan érjük el, hogy a munka ne legyen „szívás”

A halogatás tényleg elősegíti a kreativitást? Adam Grant szervezeti pszichológussal arról beszélgettünk, hogy lehet a munkahelyi bizalmat erősíteni, hogyan veszítsük el főnöki irodánkat, és hogy miért lehet fontos a halogatás.

Kíváncsi a többi népszerű Steelcase bejegyzésünkre is? Olvassa el 2018 legnépszerűbb történeteit!


Forrás: Steelcase
Az eredeti cikk ide kattintva érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük