New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

Blue.hu

  /  Szakmai anyagok   /  2018 legnépszerűbb történetei

2018 legnépszerűbb történetei

Összegyűjtöttük az év 10 legnépszerűbb „360-as” bejegyzését

Szórjuk a konfettit és számoljunk vissza 2018 tíz legnépszerűbb, a Steelcase 360 Latest Articles oldalán megjelent cikkéhez! Itt az alkalom, hogy bepótoljuk mindazt, amit elmulasztottunk, és újraolvassuk kedvenc sztorijainkat.

10.

6 módszer az agilis csapatok támogatására

Napjaink zűrzavaros üzleti klímájában a rengeteg változás miatt a szervezeteknek gyorsan kell reagálniuk. Azonban az agilis munkavégzésre történő átállás nem könnyű, ezért összegyűjtöttünk 6 módszert arra vonatkozóan, hogyan tudják munkatereink jobban támogatni az agilis csapatokat. Tapasztalatszerzésünk folytatódik: a Steelcase honlapján külön oldalt szentel az agilis munkavégzésnek.

9.

A nyitott irodaterekban valóban lehetetlen elköteleződni?

A nyitott irodai terek tényleg lehetetlenné teszik a kollaboratív munkát? Miután számos cikk erről számolt be a Harvard egyetem egyik tanulmányának megjelenését követően, mi utánajártunk a kutatás részleteinek, és sokkal többet megtudtunk arról, hogy valójában mit szeretnének az emberek megtalálni a munkájukban.

8.

Keressük meg új perspektíváinkat kültéren: Kérdések és válaszok a kültéri designról

Sok kérdést kaptunk Dirk Wynants-nek az Extremis alapítójának és vezető tervezőjének munkásságával kapcsolatban – ezért találkoztunk vele is, hogy megtudjuk, mit gondol a kültéri tervezésről, hogyan építi be a kisméretű külső tereket, és miért kellene mindannyiunknak egy kicsit több időt töltenünk a szabadban.

7.

Pillantás a jövőbe

Van, aki úgy gondolja, hogy a tárcsás telefon őskövület? Akkor még semmit sem látott!   Csatlakozzon hozzánk: irány a jövő! A Steelcase kutatói a minket körülvevő változások előjeleit elemezték, hogy megjósolják, milyen lesz munkahelyünk 10 év múlva.

6.

Munka és jövő

Ahogy egyre fontosabbá válik a technológiához fűződő viszonyunk munkahelyünkön is, el kell gondolkodnunk azon, hogy milyen változások várnak ránk. A jelen trendjei elmondják, mit várhatunk a jövőtől – tekintse meg infografikánkat!

5.

Mire vágynak a dolgozók?

Az emberek tudják, hogy mi az, amit semmiképpen sem akarnak látni a munkájukban: a végtelen monotóniát. Az viszont, hogy akkor mit akarnának látni, már egy kicsit összetettebb téma. Természetesen utánajártunk a részleteknek. Tekintse meg infografikánkat!

4.

Innováció – belülről

Járja körbe a Steelcase legújabb, Münchenben megnyílt képzési és innovációs központját és nézze meg, hogyan gondolja újra a cég a munkahely fogalmát! A dolgozók a teret eszközként használhatják tanulásra, új dolgok létrehozására és az együttműködésre. Lépjen be!

3.

A Steelcase bemutatja a SILQ munkaszékcsaládot

Mi az: kifinomult, gyönyörű és úttörő az anyagtechnológiában? Ez a SILQ! Bemutatjuk a vadonatúj munkaszékeink mögött álló csapatot: a szék, amely ösztönösen reagál az emberi mozgásra anélkül, hogy be kellene állítani. A szék ezt saját maga teszi meg.

2.

A Steelcase és a west elm bejelentették együttműködési terveiket

A Steelcase idén örömmel jelentette be együttműködését legújabb partnerével, a west elm-mel. A west elm Work Collection termékcsaládja egyesíti a cég jellegzetes, modern designját a Steelcase munkahelyi tervezési tapasztalatával, valamint a világ legnagyobb forgalmazói hálózatának megbízhatóságával.

És most…tádáám…2018 legnépszerűbb története következik!

1.

A jövő: körforgás

Ne gondolkodjunk szögletesen: a jövő a körforgáson alapuló gazdaságé, amely azt a koncepciót hirdeti, hogy az erőforrásokat a lehető leghosszabb ideig kell használni, majd lehetőséget kell találni újrahasznosításukra. 2018-ban a Steelcase-t azon hét globális szervezet egyikeként ismerték el, amelyek úttörői ennek a változásnak.

Kíváncsi további népszerű Steelcase bejegyzéseinkre is? Hallgassa mega Steelcase hat legnépszerűbb 2018-as podcastunkat!

Forrás: Steelcase

Eredeti cikkért kattintson ide