New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

Blue.hu

  /  Hírek   /  Ismét Steelcase Platinum Partner lettünk

Ismét Steelcase Platinum Partner lettünk

A Blue Business Interior immáron 4. éve egyhuzamban 2019-ben is elismert Steelcase Platinum Partnerré vált, amely igazán kiemelkedő teljesítménynek számít a közép-kelet európai régióban. Az idei évben 290 partnerből 27 kapta meg az elismerést, de ebből kevesebben, mint öten vannak, akik már több éve folyamatosan.

A Platinum Partnerség megszerzése nem könnyű feladat. A Steelcase viszonteladó partnerek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve kiemelkedő megoldásokat nyújtanak ügyfeleiknek, ezzel biztosítva a maximális munkavállalói élményt.

A Blue Business Interior teljesítette az összes odaítélési kritériumot, beleértve a legújabb Steelcase tudásanyagok elsajátítását és az ügyfelek tanácsadói támogatását, magasszintű termékismeretet, pénzügyi stabilitást és ügyfélelégedettséget. Miközben a pénzügyi célok elérése fontos szerepet játszik a díj elnyerésében, az ügyfelek elvárásainak meghaladása és az egészséges, vonzó munkakörnyezet biztosítása is kulcsfontosságú. Köszönjük ügyfeleinknek és a Blue csapatnak a sikeres üzleti partnerségekben való részvételüket, amelyek lehetővé teszik ezt az elismerést.