New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

Blue.hu

  /  Hírek   /  Irodai ötleteket és megoldásokat mutattunk be az OfficeUp 2018-on!

Irodai ötleteket és megoldásokat mutattunk be az OfficeUp 2018-on!

Február 20-án részt vettünk az első Office Upirodatrend konferencián, ahol designkiállítóként a munkahelyi ökoszisztéma fontosságára és a legfrissebb irodai megoldások bemutatására helyeztük a hangsúlyt!

Napjainkban egyre fontosabb szerepet játszik a cégek és a munkavállalók életében a munkahely, mint fizikális tér.  Egyre több szempontnak kell megfelelni. (szervezeti, humán, trend, kulturális, szociológiai, stb.) A rugalmas munkahely koncepciója a terek egy olyan ökoszisztémája, mely időről időre alkalmazkodik és fejlődik, optimalizálja a tér kihasználtságát, miközben elősegíti a magasabb szintű munkavállalói elkötelezettséget.

Az embereknek a munkahelyükön egyszerre kell fókuszálniuk, kollaborálniuk, feltöltődniük, szocializálódniuk és fejleszteniük magukat. Nincs egy olyan típusú tér sem, amely egyszerre támogatná hatékonyan az egyének és csoportok különböző igényeit. Úgy kell tervezni a munkateret, mint összekapcsolt zónák ökoszisztémáját, mely olyan célállomásokat foglal magában, ahol az embereknek lehetőségük van befolyásolni azt, hogy hol és hogyan dolgoznak.

A Steelcase folyamatos kutatásainak köszönhetően segítséget tudunk nyújtani a tervezéskor, hogy a szervezetek működésére szabott rugalmas és hatékony tér kerüljön kialakításra a legfrissebb trendek figyelembevételével.

Az OfficeUP konferencián ezt az ökoszisztémát mutattuk be designkiállítóként a legfrissebb bútor és burkolat megoldásainkkal.

Tervező: Hisnyai-Heinzelmann Luca

Szakmai partner: Steelcase

Berendezés: Steelcase bútorok

Burkolat: shaw contract modulszőnyeg

Tekintse meg galériánkat!