New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Keresés

Wellbeing

  /    /  Wellbeing

Munkahelyi jólét 

A munkahelyi jólét eléréséhez több kell, mint ergonómikus bútorok, csocsóasztal vagy zuhanyzó biztosítása a munkahelyen. A jólét kultúráját kell megteremteni, ahol az emberek mozoghatnak, gondolkodhatnak és jobban érezhetik magukat.

Az emberek életében az egészségügyi problémák sajnos növekednek, mint például a szívbetegségek és az elhízás. Fontos, hogy a munkáltatók keressenek módot arra, hogy segítsék munkavállalóikat, hogy a lehető legegészségesebbek legyenek – fizikailag, kognitívan és érzelmileg.

Az 1980-as években az ergonómia fontosságának felismerése segítette a biomechanika megértését és a testtartás támogatásának fontosságát. A munkahely azóta sokat fejlődött, az emberek már nem töltik az idejüket az íróasztalánál ülve. Ahogy a mobil technológia a mindennapok részévé vált, úgy új kutatások merültek fel, amelyek támogatták a mozgás fontosságát és több pozíció biztosítását. Ma a munka összetettebb, mint valaha. És a legtöbb munkahely tele van zavaró hatással. Az embereknek szükségük van olyan terekre, ahol összpontosíthatnak és el tudnak menekülni a mindennapos kognitív túlterhelésektől. Szükségük van egy emberközpontú munkahelyre is, ahol jól érzik magukat. A munkáltatóknak aktív szerepet kell vállalniuk abban, hogy a környezet hogyan mozdítja elő a munkahelyi egészséget és jólétet.

 

ISMERJE MEG A LEHETŐSÉGEIT!