Tenaro

A különböző formákban és méretekben elérhető Tenaro konferencia asztal lehetővé teszi a különböző elrendezési módokat a konferencia szobáktól kezdve a tréning helyszínekig. Emellett biztosítja a felhasználók számára az egyenlő elhelyezkedést az asztal körül és az azonos rálátást a kijelzőkre.

Az informatív találkozók megkövetelik a kényelmet a résztvevők számára. Mind a T-lábak, mind pedig az asztal teleszkópos állíthatósága gondoskodik a megfelelő ergonómiáról és a felhasználók folyamatos kényelméről attól függetlenül, hogy hol ülnek az asztal körül.

d3930_lowres

A projektcsapatoknak szükségük van egy olyan környezetre, mely lebontja a fizikai és virtuális határokat, és támogatja azt, hogy alkalmazzák mind az analóg, mind pedig a virtuális eszközöket, technológiákat. A Tenaro egyedülálló háromszög formája úgy támogatja az aktív kollaborációt, hogy a résztvevők egyenrangúan tudnak hozzáférni egymáshoz és a megjelenített információhoz.

d3927_lowres

A különböző tréningek, képzések kulcsfontosságúak azon vállalatok számára, akik azt akarják, hogy alkalmazottjaik a legjobb eredményeket érjék el. A Tenaro mobil asztalok megkönnyítik az átmenetet a különböző tanulási módok között, így könnyen átalakíthatók a szemtől szembeni asztalbeállítások akár formálisabb alakzatokká is.

d3928_lowres

Változatok

Galéria