Northside

Kényelmes. Sokoldalú. Esztétikus.

A Northside hagyományos és egyben robusztus kialakítása, barátságos formája a nagyobb ülőfelületnek köszönhetően kényelmes munkavégzést biztosít akár hosszabb időtartamra is.

A magával ragadó részleteknek köszönhetően – kárpit kidolgozás, texturált hátrész – a Northside székek vizuális harmóniát tükröznek, mely jól kiegészíti azt a támogatást és komfortot, melyre a felhasználónak szüksége van.

C1864_lowres

Mint vendégszék, a Northside különös eleganciát kölcsönöz, így tökéletesen illeszkedik a vezetői asztalokhoz. Az ülőfelületen és a háttámlán használt magas minőségű anyagoknak köszönhetően elegáns és kényelmes felületként szolgál,  ezért is tökéletesen alkalmazható formális találkozók alkalmával.

D1326_lowres

A Northside szék kitűnő megoldás belsős meetingek alkalmával is, mely a különböző szituációkban jól érvényesül, mint például prezentálások, videó konferenciák vagy mindennapos csapat meetingek.

Elérhető karfás és karfa nélküli változatban is, mindkét verzióban könnyen rakásolható, így biztosítva a tér egyszerű átalakíthatóságát.

Galéria