media:scape

A media:scape a technológia és irodabútor olyan egysége, amely lehetővé teszi és megkönnyíti az emberek gyors és zavartalan kommunikációját, digitális információ átadását.

A mai irodai dolgozókra jóval összetettebb feladatok hárulnak, mint korábban, ezért különös hangsúly helyeződik az együttműködésre. A media:scape az irodabútor és a technológia/médiafunkcióját kapcsolja össze.  Míg manapság az irodaterek főként az “egy prezentálós” megoldást támogatják, amelyben az információt egy időben egy személy irányítja és osztja meg, addig a media:scape egy ennél jóval demokratikusabb megosztást támogat, amelynek során a résztvevők az információt gyorsan és akadálymentesen oszthatják meg egymással.

“A manapság szokásos megbeszéléseken az emberek egymásnak hátat fordítva ülnek a székükön, és figyelik a prezentálót, amely inkább akadályozza, mint segíti a személyes kommunikációt” – mondta Gaëlle Le Cann, a Steelcase EMEA Marketing Igazgatója.”

“Az embereknek hatékonyabb együttműködésre van szükségük, szeretnének egyszerűen, gyorsan és zökkenőmentesen együtt dolgozni, gondolataikat megosztani. A media:scape mindennek együttesen tesz eleget.”

“A Steelcase megteremtette annak a lehetőségét, hogy a felhasználóknak olyan HD videó konferencia élményben legyen részük, amely jobb együttműködést eredményez, és teljes mértékben alkalmazkodik a felhasználók igényeihez.” – szögezte le Gaëlle Le Cann, a Steelcase EME régiójának marketing igazgatója.

  • Egyszerű használat:

1. az asztal közepén található kábelfedelet felnyitva az ún. Puck™-hoz tudjuk csatlakoztatni a laptop-ot

2. a Puck™ megnyomásával a laptop-on lévő képet elküldjük a media:scape képernyőjére és a képet mindenki számára láthatóvá tudjuk tenni

3. a Puck™ lenyomásával a résztvevők egy pillanat alatt át tudják venni egymástól az irányítást

Galéria