Szőnyeg

Shaw

Több, mint egy padlóburkoló cég.

Piacvezető vállalatként a Shaw-nak van egy víziója arról, hogy jobb jövőt teremtsen az ügyfelei, a vállalat, az emberek és a közösségek számára. A mélyreható piaci ismereteinek és újfajta gondolkodásmódjának ötvözeteként a Shaw innovatív, újgenerációs gyártási szabványokat vezet be a piacra.

Egy globális padlószolgáltató.

A Shaw világszerte szőnyegeket, rugalmas anyagokat, fapadló-, laminált-, cserép- és kőzeteket, szintetikus gyepet és más különleges termékeket szállít a lakossági- és kereskedelmi piacok részére. A Shaw teljes egészében a Berkshire Hathaway Inc tulajdonában álló leányvállalat, mely közel 22 ezer munkavállalót foglalkoztat világszerte.

A márkák egyedülálló portfoliója.

A termékek világszerte mind kereskedelmi, mind lakossági forgalomban megtalálhatóak. A többmárkájú stratégia támogatja az innováció kultúráját és a különböző ügyféligények kielégítését.

Holisztikus megközelítés a fenntarthatósághoz.

A Cradle to Cradle irányelve alapján, a fenntarthatóság megközelítése az átláthatóságra, az anyagi egészségre, az anyagi újrahasznosításra, az erőforrások hatékony felhasználására és a társadalmi felelősségvállalásra fókuszál.

A tervezést szem előtt tartva.

A termékeket úgy tervezték, hogy legalább annyira fenntarthatóak legyenek, mint amennyire gyönyörűek. A tervezéskor szem előtt tartották, hogy az erőforrásokat felelősségteljesen használják fel, tartós és biztonságos anyagokat használjanak, valamint ezen megfontolások az termék egész életciklusa alatt figyelembe legyenek véve.

 

Termékek

AZ ADAPTÍV MUNKAHELY

A munkahelyek naponta alkalmazkodnak az új technológiához, az új gazdasági modellekhez és a demográfiai változásokhoz. A hatékony kollaboráció és a fókuszált elvonulás képessége által keltett nyomás újfajta megközelítést igényel arra, hogy miként hozhatunk létre olyan helyeket, különböző összetételű anyagokat és padlókat, amelyek alkalmazkodnak a teljesítmény, az agilitás és a jólét új fúziójához. Az innovatív padlóburkolat ábrázolhatja a jövő munkahelyét, a pillanatnyi munkahelyet és ezek evolúcióját.

 

VIEW

 

RETHINK

 

SPACE WORX

 

NO RULES

 

DIFFUSE + DISPERSE

 

PLACES

 

OFF THE GRID

 

CONFIGURE

 

DYE LAB

 

MATERIAL MATTERS

 

COLOUR FRAME

 

FLOOR ARCHITECTURE

 

RAPID SELECT

 

Kapcsolat:

Pásthy Zsolt

zsolt.pasthy@blue.hu | +3630-942-9923 | 1138 Budapest, Váci út 135-139/B