Termékek

Az irodák elrendezése egyre gyakrabban változik. Egy asztalrendszer rugalmassága abban áll, hogy jól variálható, gyorsan szét- és összeszerelhető" - Allan Smith, Steelcase. Munkaasztal portfoliónk megkönnyíti a választást.

Tovább

Munkaasztalok

A bench megoldások teret adnak az egyéni és csoportmunkának. A nagy asztalfelületek 4-6-8 fős szigetek kialakítását teszik lehetővé, csúsztatható asztallapjuk megkönnyíti a kábelezést. Integrált sín rendszere támogatja az asztal - funkciókhoz igazodó – kiegészítőkkel történő felszerelését (elválasztó, lámpa, monitortartó, technológia)

Tovább

Bench megoldások

Életünk során több mint 9 évet töltünk egy székben ülve. A Steelcase 4 éven át tartó egyedülálló felmérést végzett - 732 résztvevővel - az ülő pozíció sajátosságait vizsgálva. A kutatás eredményeit felhasználta és alkalmazta irodaszékeinek kifejlesztésénél.

Tovább

Munkaszékek

Időnk 30%-át információ keresésével töltjük munkahelyünkön. Csökkentse le ezt az időt hatékony tárolással!

Tovább

Tárolás

Széles elemválasztékkal rendelkező elegáns bútorcsaládok furnér felülettel, exkluzív részletmegoldásokkal, kiemelkedő minőségben.

Tovább

Vezetői bútor

A tudásalapú munka értékének növekedésével az együttműködés - mint az üzleti fejlődés szempontjából kulcsfontosságú tényező - szerepe megnőtt és vele együtt a kollaborációt támogató terek jelentősége is.

Tovább

Kollaboratív terek

Neves tervezők kezei közül kikerülő design bútoraink új lehetőséget nyitnak a kollaborációs terek és relax zónák egyedi kialakítására, valamint az "at home in the office" hangulat megteremtésére

Tovább

Design bútorok

A megbeszélések eredményességét sok tényező befolyásolja: a helyszín, a bútor, a technológia, sőt, még a hőmérséklet is. Ismerje meg tárgyaló megoldásainkat, hogy megbeszélései még hatékonyabbak legyenek.

Tovább

Tárgyalóasztalok

Konferenciaterem, tárgyaló, ebédlő, vezetői tárgyaló, kávézó. Tárgyalás, rövid megbeszélés, együttműködés.....válasszon megoldásaink közül!

Tovább

Tárgyalószékek

Az új technológiák alkalmazása teret hódított az irodákban és forradalmasította az emberek munkáját. A technológia a siker kulcsszereplőjévé vált: támogatja az együttműködést azáltal, hogy az egyének és a szervezetek gyorsan és hatékonyan oszthatják meg az információt egymással.

Tovább

Technológia

Időnk 30%-át információ keresésével töltjük munkahelyünkön. Csökkentse le ezt az időt hatékony rendszerezéssel! 1+1 kiegészítők: praktikus tároló, mobil és technológiai kiegészítők, melyek támogatják a hatékonyabb munkavégzést

Tovább

Kiegészítők

Az embernek szüksége van személyes térre. Legyen az otthon vagy az irodában. Térelválasztó megoldásaink strukturálják és optimalizálják a teret, növelik a különböző típusú feladatok elvégzésének hatékonyságát.

Tovább

Térelválasztás

A mobil falak alkalmazásának legfőbb oka, ha egy nagyobb teret szeretnénk egy időben egyszerre több funkcióra használni, vagy ellenkezőleg, egy megosztott teret szeretnénk időnként egy térként működtetni.

Tovább

Mobil falak

Egyedi megoldások, egyedi igények alapján

Tovább

Egyedi bútorok

A diákok ma egy sokkal aktívabb tanulási környezetet igényelnek, amely támogatja az együtt tanulást, a csoportbeszélgetéseket, és hasonló mindennapi érintkezéseikhez; az osztálytermek azonban évtizedek óta változatlanok.

Tovább

Oktatás

Letölthető CAD elemek építészek, tervezők, belsőépítészek számára

Tovább

CAD elemek

Ezen az oldalon megtalálja termékeink szín választékát. Válassza ki egyéni összeállítását, és tegye egyedivé munkahelyét!

Tovább

Színminták

Használt bútor szolgáltatásunk rugalmas alkalmazkodást tesz lehetővé a folyamatosan változó gazdasági és piaci igényekhez.

Tovább

Használt bútor