Projekt management

A projekt management szolgáltatásunk során a bérlemény kiválasztásától egészen a beköltözésig támogatjuk, és szakmai tapasztalatainkkal segítjük partnereinket. A folyamat idő, költség és erőforrás szempontból is megtakarítást és hatékonyságnövekedést eredményez.

A folyamat első fázisa a projekt fő céljainak, a költségeknek, az időzítésnek és a műszaki elvárásoknak a meghatározásáról szól, mely egyben a bérlő képviseletét is jelenti a bérbeadókkal történő tárgyalásokon.

A következő fázis a kiviteli tervezési, engedélyeztetési és műszaki egyeztetés, valamint a tenderkiírás és beszerzési eljárások lefolytatásának szakaszát foglalja magában. Itt véglegesedik a kiviteli terv, a műszaki tartalom, lezárul az engedélyeztetési szakasz és a beszállítók kiválasztásra kerülnek.

Az utolsó fázis az átadás-átvételhez kapcsolódó folyamatokat, dokumentációt és kiértékelést összegzi. A projekt management teljes spektrumában folyamatos a kapcsolattartás a projekt résztvevőivel. A folyamat sikeressége objektív módon mérhető eredményeket mutat.