Vezetői köszöntő

Kedves Látogató!

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket hogy immáron 15 éve mint magyar vállalkozás, töretlenül jelen vagyunk az irodatér kialakítási piacon. Az évek során számos megmérettetéssel, kihívással találkoztunk, amik megoldása segítette cégünk fejlődését. Egyik legnagyobb büszkeségünk talán az, hogy a kollégáimmal közösen alakítottuk ki értékrendünket, a cég kultúráját, amit azóta is nagy elővigyázatossággal őrzünk.

A Blue működését a kis vállalat rugalmassága (gyors döntéshozatal, alkalmazkodási készség) valamint egy nagyvállalat szervezettsége, (önállósági-, felelősségi körök) jellemez. Talán ennek is köszönhető, hogy ma már egyértelmű piacvezetőként vagyunk jelen.  Ennek különböző megnyilvánulási formái vannak, mint pl a legnagyobb éves árbevétel, legnagyobb ügyfélportfólió, legtöbb m2 berendezett iroda, stabil pénzügyi mutatók, legszélesebb szolgáltatási paletta, üzleti intelligenciát segítő különleges szolgáltatások (mint: munkatér-stratégia, szenzoros térkihasználtsági mérések,…stb)

Az elmúlt 15 évben felhalmozott tapasztalatunk, tudásunk felhatalmaz bennünket arra, hogy elmondhassuk magunkról, mi egy „Space-Ware” céggé nőttük ki magunkat, azaz a munkatérben rejlő lehetőségeket feltárva segítünk ügyfeleink eredményességét növelni.

Blue mint cégnév…

Cégünk egy nagy múltú nemzetközi hálózat tagja. Olyan nevet kerestünk, amely itthon is és külföldön is érthető módon utal tevékenységünkre. A BLUE, vagyis a kék szín könnyen vizualizálható, a cég kultúrájára utal, a becsületességet, bizalmat és a szaktudást szimbolizálja. A „business interior” fejezi ki, hogy projekt alapú B2B piacon tevékenykedünk, közepes- és nagyvállalatoknak alakítunk ki kreatív módon belső tereket, irodatereket.

Mit jelent számunkra a Blue?

Jót csinálni…

A munkahely minősége a  munkaerőpiac fejlődésével hazánkban is egyre fontosabbá válik, hiszen ez az a hely, ahol a munkatársak napi 8-10 órát töltenek el. Azt is mondhatjuk, hogy az irodatér egy katalizátor a vállalat kultúrája, az ott dolgozó emberek lojalitása, az alkalmazott technika, valamint a munkafolyamatok hatékonysága tekintetében. Gondos megtervezése azért is fontos, mert emocionálisan is hatással van a munkatársakra. Az irodatér egy olyan közösségi tér, ahol az emberek több időt töltenek el, mint otthonaikban. A BLUE-nál hiszünk abban, hogy a funkcionális, esztétikus munkahely, inspirálóan hat és mérhető módon befolyásolja a vállalat eredményességét. Kimutatható, hogy az igényesen megtervezett és kialakított irodatérbe történő beruházás többszörösen megtérül. Így alakult ki szlogenünk: „BUSINESS INTERIOR for INSPIRING WORKSPACES”

Jó csapattal …

Büszkeséggel tölt el, hogy munkatársaimmal közösen sikerült kialakítani vállalati kultúránkat, értékrendünket. Ez a mindennapjainkban úgy nyilvánul meg, hogy vidámak vagyunk és pozitívan fogadjuk a kihívásokat, együttműködésünket a kölcsönösség jellemzi, munkánkat felelősséggel és teljes elhivatottsággal végezzük.

Jól csinálni …

Értékrendünk garantálja minőség iránti elkötelezettségünket és azt, hogy ügyfeleink, partnereink és munkatársaink bízhatnak bennünk. Hiszek benne, hogy üzleti modellünk mellett a kollégák lelkesedése, elhivatottsága viszi előre a BLUE-t. Többek között ennek is köszönhetjük, hogy cégünk „irodatér specialistává” vált és már évek óta piacvezetők vagyunk ezen a területen.

Reméljük, hogy honlapunkat hasznosnak találja. Kérdéseit, észrevételeit szívesen vesszük annak érdekében, hogy oldalunk naprakész és teljes körű információval fogadhassa a látogatókat.

Kis Károly

ügyvezető partner