Ügyfeleink mondták

A költöztető srácok irtó kedvesek, ügyesek és nagyon jól haladnak, köszönjük meg egyszer a segítséget!

/Varga Renáta, Operations Lead @ Celanese Hungary Kft. 2018/


Szia Gyula,

írtam pár mondatot rólatok.
Ezt nyugodtan kiegészíthetitek még pozitívumokkal.:) Vállalom.

“Cégeink költöztetését tökéletesen oldották meg egyetlen nap alatt.
Öröm volt velük dolgozni és munkatársaim nevében köszönöm a megfelelően előkészített, gyors, rugalmas, szakszerű, segítőkész feladatellátást.
Ilyen fokú professzionalizmussal a magyar piacon nem találkoztam az utóbbi években, ezért bátran ajánlom szolgáltatásaik igénybevételét mindenkinek!”

/Kiss Zoltán Balázs, erőforrás igazgató @ Trinity International Communications Kft. & Young and Partners Kft. 2017/


“A feladatok elvégzését a szokásos magas színvonalon hajtottátok végre, minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt. A költözés zökkenőmentes és precíz lebonyolításáért ezúton szeretném tolmácsolni köszönetünket a költöztetett szervezeti egységeink és a magam nevében.”

/Makai Endre (beruházási és ellátási főosztály) @ FHB Jelzálogbank Nyrt., 2015/


“A FHB több mint 10 éve veszi igénybe a BLUE Kft. szolgáltatásait. Az évek alatt több projektet (bútor beszerzés, költöztetés vidék és Budapest viszonylatában) vittünk sikerre az együttműködésünk eredményeként. Cégük minden alkalommal bebizonyította, hogy menedzsereik, ill. a szállítást végző kollégáik mindig a legnagyobb odafigyeléssel, végezték munkájukat. A dolgozókkal udvariasak, türelmesek és segítőkészek voltak. A BLUE dolgozók munkatempójának és szervezettségüknek köszönhetően a költöztetett FHB dolgozók a lehető legkevesebb időre estek ki a munkavégzésből. Ez nagyon fontos egy bank életében.”

/Varga Mária, osztályvezető (beruházási és ellátási főosztály) @ FHB Jelzálogbank Nyrt., 2013/


“Szeretnék kiemelni egy fontos szempontot, ami a Blue-t a piacon tevékenykedő többi cég fölé helyezi: képviselőjük nem csak végigvezetett minket az egész folyamaton, figyelmet fordítva a legkisebb részletekre és egyéni elvárásainknak megfelelő megoldásokat kínálva, de hetekkel, hónapokkal a költözés után is érdeklődve hívott, hogy elégedettek vagyunk-e a bútorainkkal és hogy szolgáltatásuk megfelelt-e az ígéreteiknek. Ritkán látni ilyen fokú elhivatottságot az ügyfelek irányába és ezt nagyon nagyra értékelem.

Ugyanebben a szituációban boldogan választanám ismét a Blue-t / Steelcase-t és melegen ajánlom a céget bárkinek aki megbízható, professzionális céget keres aki tökéletesen érti az egyedi elvárásokat, a gyors teljesítést és akivel könnyű együtt dolgozni.”

/Forgó Zsuzsanna, HR executive @ Astellas Pharma Kft., 2011/


“Ezúton szeretném megköszönni Neked és egész csapatodnak a tervezés folyamatában kifejtett munkátokat, szakértelmeteket és menedzsment tevékenységeteket. Azt hiszem, abban mindannyian egyetértünk, hogy az elvégzett munka – legalábbis ami a menedzsment részét illeti – lényegesen meghaladta az előzetes elképzeléseket.”

/Sárközy Ágnes, ügyvezető @ Reader’s Digest, 2006/


“Egyben köszönettel tartozunk a gyors, rugalmas, pontos, sérülésmentes szállításért, mely hozzájárult Cégünk munkahelyeinek zökkenőmentes újraindításához az új telephelyen. Cégük szolgáltatásait bátran ajánljuk leendő partnereiknek.”

/Szűcs Tibor, létesítmény üzemeltetési vezető @ ComGenex Kutató-Fejlesztő Rt. , 2005/


“Nagyon elégedettek vagyunk az installált termékekkel és a szolgáltatásokkal is.”

/Gerard Lucey, CFO @ Deloitte Kft., 2005/


“A költöztetés sikeresen lezajlott, a megbeszélt ütemtervet tartották sőt volt ahol hamarabb teljesítettek. Semmi nem veszett/keveredett el, a lebonyolítás igen szakszerűen történt, a dolgozóik mindvégig segítőkészek voltak.

Annak ellenére, hogy az egész projekt során, a költözésben láttuk az egyik legnagyobb kockázatot (4 különböző telephelyet kellet átköltöztetni: 300 irodai munkahely, személyes dolgok, archívumok, raktárkészlet, gyártósorok, nagy értékű röntgengépek, szerverek, laborok és műhelyek) ezzel volt a legkevesebb gond.

Igazán profi munka volt!”

/Gál Zoltán, facility manager @ GE Healthcare Hungary, 2005/


“Rátok nézve kedvező talán még az is ami nem volt benne az újságban: cégünk a top 10 átlagánál jóval magasabb eredményt ért el a közvetlen munkakörülmények, munkakörnyezet tekintetében, ami nem kis részben Nektek köszönhető.”

/Markó Gergely, létesítmény menedzser @ Diageo, 2002/