Minőségpolitikánk

A Blue minőségpolitikáját és stratégiáját

  • a komplex és prémium kategóriás szolgáltatás és termékkínálat,
  • a hatékony üzleti működési modell,
  • az alkalmazott know-how, valamint
  • a szervezeti értékrend és kultúra

együttműködése alkotja.

A Blue egyedülálló termék- és szolgáltatáskínálatot biztosít ügyfelei részére. A tér integrált és komplex megközelítését három fő tevékenységi körön keresztül valósítja meg:

  • tértervezés és tanácsadás
  • termékek és megoldások szállítása/kivitelezése
  • kivitelezést követő és hozzáadott értékű szolgáltatások

A teljeskörű szolgáltatás az ügyfelek részére következetes minőséget és megfelelést biztosít a koncepciótól a megvalósításig. A Blue üzleti működési modelljét erős pénzügyi, piaci és személyi alapokra helyezi, tevékenységét hatékony üzleti folyamatokkal támogatja. E biztos háttérre építve alakítja ki a minőségi szolgáltatásokat és termékeket biztosító kompetenciaközpontot, a piaci kihívásoknak és az ügyfelek elvárásainak megfelelően. Az üzleti modell csúcsa az ügyfelekkel történő többszintű kapcsolattartás, mely által biztosítjuk az ügyfelek részére komplex igények esetén is a következetes és felelősségteljes minőségi kiszolgálást.

A Steelcase sikeres partnereként a BLUE elkötelezte magát a folyamatos fejlődés és innováció útján, hatékonyan és hatásosan alkalmazza a Steelcase kutatásokra épülő „Üzleti Eredményesség Modellt”, megfelel a PDCA alapú minőségirányítási rendszer követelményeinek.

A BLUE által alkalmazott know-how az ügyfelek üzleti eredményességét tartja elsődleges céljának. A Blue sikerét és folyamatos fejlődését tehetséges, az ügyfelek és a minőség iránt is szenvedélyesen elkötelezett munkatársaira alapozza, akik értékelik a kihívásokat, a pozitív gondolkodást, és a kölcsönösséget tekintik mérvadónak tetteikben. Ezen értékek képviselik a BLUE cégkultúrát és ezen értékrendszeren alapszik a munkatársak kiválasztása és elismerése is.

A Blue korrekt munkafeltételeket, demokratikus vállalati kultúrát, személyes fejlődést és versenyképes juttatást kínál. A minőség mércéje és záloga, hogy a Blue – Magyarországon piacvezetőként – több mint 400 presztízsértékű vállalat irodatér kialakítására kapott megbízást.