Green Building rendezvény

Mindig is fontosnak tartottuk a “zöld témákat”, illetve partnerünk, a Steelcase, is szem előtt tartja a gyártásnál a környezet minél kisebb terhelését. Épp ezért nagyon megörültünk a megkeresésnek, melyben a HuGBC (Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete) segítséget kért tőlünk egy rendezvényük kapcsán, melyben a fenntartható építési projektek sikeres menedzseléséről esett szó. Az előadást Márfi József LEED szakértő tartotta, aki erre az előadásra érkezett Budapestre, az Egyesült Államokból, ahol jelenleg él. A jelenlevők többek között arról kaptak tájékoztatást mitől számít zöldnek egy épület, de szó esett az integrált megközelítésű tervezésről és üzemeltetésről is.

A mi szerepünk a rendezvény kapcsán, egy irodaterület korszerű berendezésében nyílvánult meg, ahol a szünetben kollaborálhattak és kapcsolatot építhettek a résztvevők. A kiszállításra kerülő Steelcase B Free asztalok, székek, kanapék, és az i2i, mind a kollaborációt támogatják, elősegítik a személyek közötti kommunikációt, a csapatmunkát és támogatják a különböző testhelyzetekben (álló, ülő) történű munkavégzést.

A rendezvényen bemutatásra került a már közismert Think szék legújabb változata, mely teljes mértékben hozzájárul egy épület, iroda LEED minősítéséhez.

A megújult Think székről itt tájékozódhat, a széket bemutató videó pedig itt tekinthető meg.